Проектът се финансира по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.
Партньори по проекта са Сдружение на Югозападните общини и  SOCIAL ENTERPRISE COALITION, Великобритания.
Създаване на мрежа на социални предприятия за прилагане на иновативни маркетингови стратегии

Учебно пътуване за членовете на Мрежата за социално предприемачество в Югозападна България

News 3

В периода 21-24 септември 2014 г., Сдружение на Югозападните общини проведе учебно пътуване по проект „Създаване на мрежа на социални предприятия за прилагане на иновативни маркетингови стратегии”, изпълняван от Сдружение на Югозападните общини в партньорство със Соушъл Ентерпрайз Коалишън, Великобритания и осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма «Развитие на човешките ресурси», съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Участие в учебното пътуване взеха двадесет и пет представители на целевите групи и двама представители на екипа по проекта.

Програмата на учебното пътуване включваше следните основни панела:  Въведение в социалното предприемачество във Великобритания – история, текущо състояние, предизвикателства, постижения, възможности; ключови характеристики на социалните предприятия; Представяне на социални предприятие - Oxford House, Байкуоркс, Building Lives Training Academy; Партньорска и корпоративна подкрепа за социалните предприятия; Очертаване на конюнктурата за подкрепа на социалните предприятия – правителствен/публичен сектор; частен сектор; трети сектор. Как се различава от другата подкрепа за малкия и среден бизнес; Представяне на Училище за социални предприемачи (SSE) и Център „Kings Cross”; План за последващи дейности на мрежата.

Онлайн потребители

В момента има един гост и няма потребители и в сайта

За проекта

Този сайт е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Сдружение на Югозападните общини носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Министерство на труда и социалната политика на Република България.

Намерете ни:

  

Контакти

  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  +359 73 88-22-75
  +359 73 88-26-81
 ул. Т. Александров 23, ет. 3, офис 32  Благоевград, 2700, България