Проектът се финансира по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.
Партньори по проекта са Сдружение на Югозападните общини и  SOCIAL ENTERPRISE COALITION, Великобритания.
Създаване на мрежа на социални предприятия за прилагане на иновативни маркетингови стратегии

Заключителна конференция

На 29 януари 2015 г. в заседателната зала на х-л „Езерец”, гр. Благоевград, община Благоевград, Република България, се проведе заключителна конференция по проект „Създаване на мрежа на социални предприятия за прилагане на иновативни маркетингови стратегии”, изпълняван от Сдружение на Югозападните общини в партньорство със Соушъл Ентерпрайз Коалишън, Великобритания и финансиран по Оперативна програма «Развитие на човешките ресурси».

За участие в конференцията бяха поканени представители на всички целеви групи - Местни власти от областите Благоевград и Кюстендил – общините Банско, Белица, Благоевград, Бобов дол, Бобошево, Гоце Делчев, Гърмен, Дупница, Кочериново, Кресна, Кюстендил, Невестино, Петрич, Разлог, Рила, Сандански, Сапарева баня, Сатовча, Симитли, Струмяни, Трекляно, Хаджидимово и Якоруда; Регионални власти – Областни управи с административни центрове Благоевград и Кюстендил и териториални структури на АСП в двете области; Социални предприятия на територията на двете области.

Активно участие в срещата взеха петдесет представители на описаните групи и на екипа на Сдружение на Югозападните общини. Програмата на конференцията включваше представяне на резултатите от изпълнението на проекта, на партньорите по проекта, представяне на интернет платформа за социално предприемачество и свободна дискусия за гетериране на идеи за бъдещи съвместни проекти между членовете на Мрежата за социално предприемачество.

Резултатите от проекта бяха представени от неговия ръководител – Любица Томова. Платформата за социално предприемачество беше представена от Радостин Валеов – член на екипа, който я е разработвал.

Бяха връчени сертификати за участие в проекта на представителите на целевите групи, активно участвали в реализирането на проектните дейности.

По време на конференцията на участниците бяха предоставени работни пакети, включващи папка, пад, химикал и разпечатки на презентации, брошура, сборник с добри практики на хартиен и електронен носител и стикер.

Всички предоставени материали отговаряха на изискванията за визуализация на ОП «Развитие на човешките ресурси». В заседателната зала, където се проведе срещата бяха разположени два информационни банера на проекта.

Онлайн потребители

В момента има 7  гости и няма потребители и в сайта

За проекта

Този сайт е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Сдружение на Югозападните общини носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Министерство на труда и социалната политика на Република България.

Намерете ни:

  

Контакти

  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  +359 73 88-22-75
  +359 73 88-26-81
 ул. Т. Александров 23, ет. 3, офис 32  Благоевград, 2700, България